Astrologer4All[email protected]

ΑΡΧΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΣΟΥ ΕΝ GR

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ

Αν η ώρα γέννησης δεν είναι γνωστή θα πρέπει να βρεις τον Ωροσκόπο σου. Ο Ωροσκόπος δείχνει την ώρα γέννησης και σχετίζεται άμεσα με την Υγεία και την Ιδιοσυγκρασία του ατόμου. Αν εξετάσεις αυτούς τους δυο συντελεστές της Υγείας και της Ιδιοσυγκρασίας, μπορείς να βρείς την ώρα της γέννησης.

Το πρώτο βήμα είναι να διαβάσεις παρακάτω τις περιγραφές Υγείας και να διαλέξεις το Ζώδιο του Ωροσκόπου που περιγράφει πιο καλά την Υγεία σου, κι έπειτα να εξετάσεις προσεχτικά τις περιγραφές της Ιδιοσυγκρασίας και να διαλέξεις και σ’ αυτές το Ζώδιο που σου ταιριάζει καλύτερα.

Όταν τα δυο Ζώδια που θα προκύψουν από την εκλογή σου είναι τα ίδια, μπορείς να θεωρήσεις πως αυτό είναι το Ζώδιο του Ωροσκόπου σου, και συνεπώς εξετάζοντας το διάγραμμα “ώρας γέννησης-Ζωδίου Ωροσκόπου” μπορείς να καθορίσεις την ώρα γέννησης.

Περιγραφές Υγείας.

Για βοήθεια στην ανεύρεση του σωστού Ζωδίου Ωροσκόπου, μπορείς να οδηγηθείς κάνοντας την ερώτηση:
“Ποιο είναι το πιο ευαίσθητο σημείο του σώματός μου, που συνήθως προσβάλλεται από ασθένειες;”.

ΚΡΙΟΣ

Έχεις την τάση για προβλήματα που έχουν σχέση με το κεφάλι και το πρόσωπο, όπως πυρετούς, ζαλάδες, πονοκέφαλους, ταχυπαλμίες, νευραλγίες, ιλίγγους, νευρική εξάντληση, ροπή σε ατυχήματα, καθώς και μολυσματικά και φλεγμονώδη ενοχλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευάλωτο μέρος του σώματός σου ο λαιμός (διφθερίτιδα, αμυγδαλίτιδα, ιγμορίτιδα, κρυολογήματα, φαρυγγίτιδα, λαρυγγίτιδα, παθήσεις των φωνητικών χορδών, στένωση της τραχείας, βρογχίτιδα, προβλήματα βάρους)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ενοχλήματα που προσβάλλουν τους πνεύμονες, τα χέρια, τους ώμους, το νευρικό και το αναπνευστικό σύστημα, πχ βρογχίτιδα, άσθμα, καταρροή, πνευμονία, πλευρίτιδα, κρυολογήματα κ.λπ. ακόμη νευρικές διαταραχές, ισχιαλγία, νευραλγία, νευρόπονους στο θώρακα και στα χέρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γαστρικά προβλήματα και πεπτικές διαταραχές, πχ οισοφαγική παλινδρόμηση, έλκος, δυσπεψία, φούσκωμα στην κοιλιά, δυσκοιλιότητα, φλεγμονές στα έντερα, κολίτιδες, πόνο στο στήθος.

ΛΕΩΝ

Η καρδιά, η σπονδυλική στήλη, οι αρτηρίες και η κυκλοφορία του αίματος φαίνονται να είναι τα πιο ασθενή σου σημεία και μπορεί να χρειαστεί να προφυλάγεις το λαιμό, τη ράχη και το γεννητικό σύστημα καθώς προχωρεί η ηλικία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πεπτικές και εντερικές διαταραχές, νευρική ένταση, δύσπνοια, λοιμώξεις, μολύνσεις, μειωμένη άμυνα του οργανισμού και δυσπεψία.

ΖΥΓΟΣ

Τα νεφρά, η κύστη και η οσφυϊκή περιοχή φαίνονται να είναι τα πιο ασθενή σου σημεία. Ίσως κάποτε εμφανισθούν δερματικές παθήσεις, όπως δερματίτιδες, ακμή, λεύκη, ψωρίαση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα όργανα του γεννητικού και ουροποιητικού συστήματος είναι τα πλέον ευαίσθητα. Αλλά και η καρδιά, ο λαιμός και η κυκλοφορία του αίματος χρειάζονται προσοχή καθώς περνούν τα χρόνια. Πιθανό να έχεις προβλήματα που συνδέονται με γεννητικά όργανα και τη γονιμότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινδυνεύεις από ασθένειες που προσβάλουν το συκώτι, από νευρική κατάπτωση, οσφυαλγία, ρευματισμούς, κιρσούς, υπεραιμία, πυρετό, ισχιαλγία, ηπατικές διαταραχές και πρέπει να φυλάγεις τους μηρούς και τους γοφούς, προπάντων αν κάνεις σπορ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρέπει να φυλάγεσαι από ατυχήματα στα γόνατα, ορθοπεδικά προβλήματα, κρυολογήματα, ρευματισμούς, συνάχι, αρθριτικά, δυσπεψία, διαταραχές στο στομάχι και το συκώτι παρά την εγκράτεια στο φαγητό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να έχεις προβλήματα που συνδέονται με την κυκλοφορία του αίματος, νευρικές διαταραχές, παλμούς της καρδιάς, ευπάθεια στο κρύο, αναιμία, κιρσούς, φλεβίτιδα, αιμορροΐδες. Να προφυλάγεις τις κνήμες σου αν κάνεις σπορ.

ΙΧΘΥΕΣ

Νευρικές και ψυχικές διαταραχές, συνήθως προέρχονται από συναισθηματικές αιτίες παρά από παθολογικές. Υπάρχει επίσης μια τάση για πεπτικές διαταραχές. Μπορεί να έχεις κάποιες ενοχλήσεις στα πόδια σου, όπως κάλους, πρηξίματα κ.λπ.

Περιγραφές Ιδιοσυγκρασίας.

ΚΡΙΟΣ

Διακρίνεσαι σε κάθε ζήτημα που μπορείς να οδηγείς και να ελέγχεις. Είσαι άνθρωπος πάντα έτοιμος να πάρεις την πρωτοβουλία σ’ ότι προκαλεί τον ενθουσιασμό σου. Συνήθως σ’ αναγνωρίζουν γι’ αρχηγό. Σ’ αρέσει να ταξιδεύεις και να εξερευνάς. Νιώθεις άτομο κατάλληλο για μια θέση ευθύνης ή εξουσίας.

ΤΑΥΡΟΣ

Είσαι άνθρωπος που του αρέσει η διασκέδαση και καμιά φορά μπορεί να γίνει πολύ ζηλιάρης στον έρωτα. Ολοκληρώνεις με επιτυχία οτιδήποτε αναλάβεις. Επειδή είσαι άτομο μάλλον συντηρητικό, με σταθερά γούστα και γνώμες, συμβαίνουν πολύ λίγες αλλαγές στη ζωή σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπάς την αλλαγή και την ποικιλία, με φυσική τάση να ερευνάς και να πειραματίζεσαι σε όλα τα επιστημονικά, διανοητικά, μορφωτικά και λογοτεχνικά θέματα. Έχεις την ικανότητα να γράφεις, να μιλάς και να σκέπτεσαι με μεγάλη ευχέρεια κι ευκολία στην ομιλία. Μπορεί να επιδιώκεις πολλούς σκοπούς συγχρόνως.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εύκολα επηρεάζεσαι από το περιβάλλον. Η ιδιοσυγκρασία σου είναι δεκτική και μάλλον ευμετάβλητη. Νιώθεις άτομο πολύ δεμένο με την οικογένεια και το σπίτι και πολύ προστατευτικό με όσους αγαπάς. Σου αρέσουν οι παλιές συνήθειες, οι αντίκες και τα σπάνια πράγματα.

ΛΕΩΝ

Έχεις φιλοδοξία, αυτοπεποίθηση κ’ επιβολή που μπορεί να σε κάνει καλό αρχηγό ή οδηγό. Έχεις μεγάλες φιλοδοξίες κι ένα στόχο στη ζωή σου. Νιώθεις καλύτερα όταν διοργανώνεις παρά όταν υπηρετείς. Ίσως έχεις μια τάση να ανακατεύεσαι σε τυχερά παιχνίδια. Αγαπάς τα παιδιά και μπορεί με θεατρικές ικανότητες και τραγούδι να διασκεδάζεις τους φίλους σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία είναι ευαίσθητη, συνεσταλμένη, σεμνή και συντηρητική. Μαθαίνεις εύκολα κι έχεις ευχέρεια στην ομιλία ή στο γράψιμο. Προτιμάς να εργάζεσαι ήσυχα κι απαρατήρητα. Τα καταφέρνεις πολύ καλά σε δουλειές που χρειάζονται ανάλυση και λεπτομέρειες. Η ακαταστασία σου δίνει στα νεύρα. Αποδίδεις καλύτερα εαν είσαι υπάλληλος παρά αφεντικό. Μελετάς την αξία σε βιταμίνες της τροφής σου.

ΖΥΓΟΣ

Έχεις αγάπη για δικαιοσύνη, θαυμασμό για την ομορφιά στη φύση, στη μουσική, στην τέχνη κ.λπ. Έχεις καλό γούστο και ικανότητα σε όλες τις καλλιτεχνικές επιδιώξεις. Κάνεις πολλούς φίλους, και νιώθεις ικανοποίηση όταν συνεργάζεσαι με άλλους. Η ευσυγκίνητη φύση σου για να φτάσει στην πλήρη έκφρασή της χρειάζεται συντροφιά, συνεταιρισμό ή γάμο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία σου είναι επιφυλακτική και κρυφή. Αγαπάς να ερευνάς κάθε μυστικό, παράξενο ή απόκρυφο ζήτημα. Μπορείς να κρατήσεις ένα μυστικό. Στον έρωτα καμια φορά σε κυριεύει η ζήλεια. Διαθέτεις πολλή φυσική ενέργεια. Έχεις έντονες συμπάθειες και αντιπάθειες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις τάση για φιλοσοφία, ικανότητα γι’ ανώτερη μόρφωση και ίσως έχεις την ικανότητα να κηρύσσεις ή να διδάσκεις.. Σου αρέσει η καλλιτεχνία, καθώς και η άσκηση, τα σπορ, τα ταξίδια, οι εξερευνήσεις, οι νέες επιχειρήσεις κ.λπ. Έχεις έντονο το αίσθημα της δικαιοσύνης. Αγαπάς τα ζώα , προπάντων τα άλογα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Έχεις την ικανότητα να κρατήσεις θέσεις που χρειάζονται εκτελεστικά και οργανωτικά προσόντα. Είσαι οικονόμος και μπορείς να κάνεις τα χρήματα να πιάσουν τόπο. Τα πας καλύτερα με τους ηλικιωμένους παρά με τους νέους. Θαυμάζεις τους διανοούμενους και σ’ αρέσει να κάνεις συντροφιά με άτομα καλής καταγωγής. Έχεις βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένειά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδιοσυγκρασία σου είναι φιλική, ανοιχτή και ειλικρινής, αν και κάποτε έχεις την τάση να είσαι άτομο σιωπηλό και συγκρατημένο. Η διάνοιά σου είναι πολύ δραστήρια, προπάντων σε ότι αφορά την επιστήμη, την τέχνη, τη μουσική, τη λογοτεχνία και καμιά φορά τα απόκρυφα και μυστικά ζητήματα. Είσαι άνθρωπος με εφευρετικές ικανότητες και πρωτοτυπία.

ΙΧΘΥΕΣ

Είσαι άνθρωπος ιδεαλιστής, αγαπάς όλες τις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, όπως τη μουσική, το τραγούδι, το θέατρο, το χορό και τη λογοτεχνία. Έχεις επίσης μια έντονη αποκρυφιστική και μυστικιστική τάση. Προσφέρεις εύκολα τα αισθήματα και τη συμπάθειά σου, προπάντων σ’ εκείνους που εξαρτώνται ή είναι ανίκανοι να βοηθήσουν τον εαυτό τους. Αγαπάς τα αθώα πλάσματα και αυτούς που αναξιοπαθούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αν ήταν σε χρήση η Θερινή Ώρα κατά την ημερομηνία που γεννήθηκες, τότε στο αποτέλεσμα που βρήκες από το διάγραμμα ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ.

Astrologer4All